Veelgestelde vragen

Het spel

Het spel wordt gespeeld met minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

Kinderen van 13 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 16 jaar of ouder.

Elk spel duurt maximaal 60 minuten, inclusief introductie en napraten kun je het beste rekening houden met anderhalf uur.

Groepen (meer dan 6 deelnemers)

Ja dat kan prima. Er kunnen 4 Escape rooms tegelijk worden gespeeld (met een maximum van 24 personen). Een groep groter dan 24 personen kan vanzelfsprekend ook, je speelt dan meerdere rondes achter elkaar. We adviseren in dit geval altijd contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een borrel en/of een pubquiz.

Betaling

Betaling is achteraf met cash of met PIN.

Praktische info

Maandag van 12:00 uur tot 20:00 uur en van dinsdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Op de meeste feestdagen gesloten, controleer de beschikbaarheid van de kamers onder het kopje reserveren.

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid achter De Machinist. Betaald parkeren van 9:00 uur tot 23:00 uur; zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur.

Breakout Rotterdam is gevestigd in "De Machinist", een historisch gebouw met op de begane grond het Grand Café Restaurant. Bij De Machinist kun je heerlijk borrelen met een drankje en een hapje; De Machinist biedt arrangementen aan voor een diner (bijvoorbeeld arrangement ‘brienenoord’). Informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook bij ons een drankje drinken.

De escape room is minder geschikt voor mensen in een rolstoel. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veiligheid en gezondheid

Hangt er van af ... sommige gezondheidsproblemen kunnen risico's met zich meebrengen. Mocht je een pacemaker, ernstige hartproblemen of epilepsie hebben, adviseren we je niet deel te nemen aan het spel.

Overig

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62523015.

Andere vraag

Heb je een andere vraag? Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in.