Eten & Drinken

Vanzelfsprekend kun je bij Breakout Rotterdam genieten van een drankje in onze sfeervolle bar. Wil je wat uitgebreider borrelen en/of een lekker hapje eten dan zijn er volop mogelijkheden in De Machinist:

  • In het restaurant
  • Met je eigen gezelschap in een mooie zaal
  • Buiten bij De Machinist aan de Cool

Laat dit dan weten bij de reservering van de Escape Room(s) zodat een medewerker van De Machinist contact met je kan opnemen om de mogelijkheden toe te lichten.

Tip: let op bij het reserveren dat de tijd goed aansluit bij de reservering van de Escape rooms; houd hierbij rekening met 1,5 uur voor de Escape Rooms.

Eten en drinken in het restaurant
In het restaurant van De Machinist kun je 7 dagen per week, van 12:00 uur tot 's avonds laat, heerlijk eten en drinken. De Chef-koks hebben een enorme passie voor eerlijke, kwalitatieve producten zonder poespas en dat proef je. Van verse visjes tot een goed stuk vlees en van heel veel verse groente tot de heerlijkste high tea.

Eten en drinken met je eigen gezelschap
Ben je met een groter gezelschap of wil je gewoon in een mooie aparte ruimte eten of borrelen? Dat kan in een van de unieke zalen. De Machinist heeft 7 zalen met verschillende inrichtingen, mogelijkheden en opstellingen. Hier kun je met jouw vrienden, familie of zakenrelaties lunchen, dineren, borrelen, vergaderen en feesten.

Eten en drinken bij De Machinist aan de Cool
In de zomermaanden kun je, bij mooi weer, heerlijk met de voetjes in het zand aan de kade van de Cool genieten van de lekkerste visjes. In een echte Zuid Franse sfeer eet je hier vis uit de Mibrasa oven, met een lekkere rokerige smaak.

Foto's